top of page

Vakantieopvang

Onze vakantie opvang is meer dan een gewone opvang. Het is kleinschalig en in huiselijke sfeer. Hierdoor hebben we volop de tijd en aandacht voor uw hond. Hij zal in de ochtend meewandelen met de uitlaatservice. Doordat we duidelijke regels en grenzen stellen waarbinnen de honden zich vrij mogen bewegen, zorgen we ervoor dat de wandeling voor alle honden een leuke ervaring is. We halen eerst alle honden op waarbij de hond pas meegaat als hij of zij rustig is. Na de busrit laden we alle honden rustig uit en staan ze met zijn alle netjes te wachten totdat we gaan lopen. De eerste 15 tot 20 minuten lopen we met alle honden aan de riem. Zo zorgen we letterlijk en figuurlijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan.

Slapende honden
fullsizeoutput_d5b7.jpeg

Nadat we samen gelopen hebben en iedereen weer aan elkaar gewend is laten we een voor een de honden los. Wanneer alle honden moe en voldaan zijn, lijnen we alle honden aan en wandelen we terug naar de bus. Door de uitgebreide en intensieve wandeling in de roedel socialiseert uw hond ook. Uw hond gaat mee terug naar de opvang en zal hier zijn eten krijgen. De honden kunnen lekker rusten en later op de middag zullen ze nog even op het hondenveld gaan om te spelen en ontspannen.

Aan het eind van de dag krijgen ze hun avond eten en daarna is er weer rust in huis. Uw hond zal wanneer hij dat gewend is in een bench slapen of gewoon in huis samen met andere honden waar hij vertrouwd mee is.

bottom of page