Wie zijn wij

Marjolein Glaser
 

Mijn eerste hond Manu was zwaar getraumatiseerd en om hem goed te begeleiden ben ik me gaan verdiepen in het hondengedrag. Ik kwam al snel uit bij Cesar Millan. Hij is mijn grote inspiratie en aan hem heb ik mijn kennis te danken. Manu is opgegroeid tot een stabiele volwassen hond. Daarnaast ben ik bij Anniek Winters in de leer geweest en heb ik veel praktijk ervaring opgedaan tijdens de vele consulten en honden uitlaatservice.  Ik wil graag meer mensen leren hun hond goed te begeleiden waardoor het blije en stabiele honden kunnen worden. 

Hondengedragsdeskundige

            

7DSC_5875HR.jpg

Anne-Marie
 

Hondengedragsdeskundige 

               

Ik heb van mijn passie voor honden mijn werk mogen maken.

Na een lange zoektocht om mijn eerste hond Banjer beter te kunnen begrijpen maakte ik kennis met de methode van Cesar Millan. Door jarenlang zijn werk te bestuderen kreeg ik in 2016 de kans een opleiding te volgen bij Cesar Millan zelf, in Florida. Ik heb daarna jaren bij het hondenasiel in Purmerend gewerkt, tot ik in januari 2019 naar Sint Maarten ben geëmigreerd, waar ik anderhalf jaar heb gewerkt als hondengedragsdeskundige.

Toen ik in juni 2020 weer terugkwam in Nederland kwam ik Marjolein tegen. Onze manier van werken en onze persoonlijkheden sluiten zo goed op elkaar aan dat we vriendinnen zijn geworden en ik nu op vrijwillige basis bij haar werk.