top of page

Wie zijn wij

Marjolein Glaser
 

Hondengedragsdeskundige

            

7DSC_5875HR.jpg

Mijn eerste hond Manu was zwaar getraumatiseerd en om hem goed te begeleiden ben ik me gaan verdiepen in het hondengedrag. Ik kwam al snel uit bij Cesar Millan. Hij is mijn grote inspiratie en aan hem heb ik mijn kennis te danken. Manu is opgegroeid tot een stabiele volwassen hond. Daarnaast ben ik bij Anniek Winters in de leer geweest en heb ik veel praktijk ervaring opgedaan tijdens de vele consulten en honden uitlaatservice.  Ik wil graag meer mensen leren hun hond goed te begeleiden waardoor het blije en stabiele honden kunnen worden. 

2ed5c519-cbf2-41ca-925d-3b9ef1ad43a0.JPG

Mijn naam is Mariėlle Piekart en ik woon samen met mijn vriend, hond en kat in Sint Pancras.

Sinds 2007 ben ik werkzaam als paraveterinair dierenartsassistente en werk op dit moment bij van Duin tot Dijk dierenartsen, waar ik het erg naar mijn zin heb. Maar hoe leuk is het om dit te kunnen combineren met een uitlaatservice!

Door mijn passie voor honden en hun gedrag, en omdat ik zelf met mijn hond tegen dingen aanliep, ben ik mij de laatste jaren meer gaan verdiepen in hondengedrag en training. Dit vind ik zó leuk, dat ik daar meer mee wil doen. Zodoende ben ik honden-service.nl gestart.

Op de dierenartsenpraktijk heb ik veel geleerd van de honden die op tafel staan. Door mee te lopen met o.a. Marjolein Glaser, ben ik meer te weten gekomen over het lopen met een roedel, over gedrag, energie en lichaamstaal.

Omdat ik de uitlaatservice wil combineren met mijn baan als paravet, ben ik een samenwerking aangegaan met Marjolein Glaser. Wij delen onze liefde voor honden en hebben dezelfde gedachtengang over de uitlaatservice en kunnen zo meerdere dagen in de week aanbieden.

Mariëlle Piekart
 

Paraveterinair 
eigenaresse honden-service.nl

bottom of page